Güzel Bir Balkonunuz Var Ama...
Evinizi çok güzel bir balkonu var ama siz değerdiremiyor musunuz? Güzel bir tente ile balkonuza veya bahçenize değişik bir hava katabilirsiniz? İşte sizin için tente alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar.

• Tente seçerken, tentelerin yapısından sonra dikkat edeceğiniz en önemli unsur tentenin hareketini sağlayan pistonlar. Makasları pistonlu tenteler daha uzun ömürlü olur ve sessizlik açısından tercih edilir.

• Sensörlü tente seçerseniz yağmurdan, güneşten ve rüzgardan tentenizin zarar görmesini engellersiniz. Sensörler aynı zamanda tentenin altındaki mobilyaların korunması açısından önemlidir.

• Tenteyi kullanacağınız yeri güneşin geliş açısına göre ayarlayın. Güneşi tam karşıdan alan mekânlarda, tentenin ön kısmından çıkan güneşlikler kullanmalısınız.

• Tentenin kumaşı en önemli faktörlerdendir. Tente için en iyi kumaş; hava şartlarından etkilenmeyen, su geçirmeyen ve solmayan kumaşlardır.

• Tentede kullanılan malzeme paslanmaz çelikten yapılmalıdır.

Katlanır kollu tenteler: İstenilen ölçülerde yapılabilen; balkon, teras ve bahçeler için uygun olan tentelerdir.

Eğim ayarlı tenteler: Eğimini istediğiniz şekilde ayarlayabileceğiniz bir mekanizmaya sahip olan tentelerdir. Çevirme koluyla, tenteye güneşe göre istediğiniz eğimi verebilirsiniz.

Tek taraflı tente: İki profilin üzerine monte edilip tek taraflı açılan tentelerdir.

Çift taraflı tente: Ayak sistemi üzerine yapılan, iki tarafa da açılabilen tente çeşididir. Tekerlekli ayak sistemiyle taşınabilen modelleri de uygulanabilir.

Sabit tente: Seçilen mekânın üzerini kaplayacak şekilde sabitlenen açılıp kapanma özelliği olmayan tentelerdir. Kafe gibi açık mekânlarda tercih edilir.

Manuel tenteler: Açılıp kapanabilen tüm tente çeşitlerinde elle açılan sisteme sahip olanlardır.

Motorlu tenteler: Açılıp kapanabilen tente çeşitlerinde elektrik ile çalışan kumanda ile komut verilebislen tentelerdir.

 
  Merkez Adres: Erenler Mah. Sakarya Cad. Etbalık Kurumu Karşısı No: 330 ERENLER / ADAPAZARI
Merkez Tel: 0 264 2755226 - 2766173
Merkez Faks: 0 264 2750368
Fabrika Adres: Nakışlar Mahallesi Yan Yol Caddesi No: 99, D-100 Karayolu Erenler /Sakarya
Fabrika Tel: 0 264 3780217 - 3780218
Fabrika Faks: 0 264 3780219
E - Posta: info@gulsanbranda.com
SR: www.sakaryarehberim.com